onsdag den 14. november 2012

Kartoffelsuppe, Beslutninger, Hurra




Hej hej! Så er der lidt information om vores enormt vellykkede tur til København!

Vi tog derover med toget klokken 6 - hvilket er meget tidligt. Som I kan se, ser vi også trætte ud på billederne. Det var de første billeder vi tog (og de er taget med en ipod - derfor så ringe kvalitet) så de er ikke så fantastiske.
Da vi efter fire timer i tog var noget frem - havde vi også lige lavet matematikafleveringen - så det "kørte" derudaf.. (sikke en joke!)

 Vi bøvlede med at finde frem til både det ene og det andet sted, men det lykkedes for os! Heldigvis. To jyder i storbyen - det er nærmest farligt!!
Jeg blev i hvert fald påkørt af en cykel.. ups..

Når men vi kom frem til de søde, søde børn i 4. klasse på Frederiksberg friskole. Vi startede med at synge med dem. De sang virkelig til, der var ikke noget der skulle holde dem tilbage!  Bagefter gik vi i gang med dansen til "Ikke Mere Tid" - Shaka Loveless
Børnene kendte sangen, så da vi gennemgik den, sang de med ! Det var vildt fedt! Og de lærte det hurtigt. Så til sidst filmede deres lærer dem og han har lagt det på youtube så I kan se det lige her:


http://www.youtube.com/watch?v=6J9MsxvysOY

Er de ikke søde??
Det synes vi I hvert fald.

Dagen efter skulle de optræde til morgensang med en fødselsdagssang som de selv havde lavet, vi har prøvet at synge den, det gik knap så godt.. :





SÅ var tiden gået og vi skulle videre : STRØGET - here we come!
tænkte vi.. men så let var det ikke..
Maloulu måtte spørge en gammel dame til råds, som blev vældig overrasket over at vi kom fra sønderjylland. Hvis man bare kiggede på hendes ansigtsudtryk skulle man tro vi havde spurgt:"Hej vi kommer fra månen. Hvordan finder vi gågaden?" hun spurgte i hvert fald igen "hvabehar? Hvor kommer I fra?"
maloulu:"Vi kommer fra Sønderjylland. Hvordan finder vi gågaden?"

det var godt vi spurgte for vi gik den helt modsatte retning..

Når, men vi kom derind og så skulle der shoppes og det er godt nok længe siden jeg har brugt så mange penge på så kort tid! Vi fik nogle helt fantastiske og på det tidspunkt uundværlige ting!
Skøøønt!

Vi fortæller mere om det en anden dag.. for nu skal jeg lave mad. Kartoffelsuppe.. nam, nam.. i denne kolde tid!

her er lige en sang til at gøre jer glade!
Forresten så er det hårdt at gå i gymnasiet.
det er hårdt at tage valg.
det er hårdt at det skal være så mørkt hele tiden.

MEN: HURRA! Det er skønt at vi lever, har det godt, og har muligheden for de mange valg !

                                            http://www.youtube.com/watch?v=Rt6hIh2wuJ0


Love
Lene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar